8/8/07

Ràdio Viator

08-08-07. Avui ha estat un dia més aviat tranquil, ens hem dedicat a descansar, llegir el llibre “de lectura obligatòria” que hem de treballar durant aquest mes d’agost, contestar el correu electrònic, etc. I preparar-nos per a l’entrevista...

A les cinc de la tarda, ben puntuals, teníem una cita amb el locutor i director del programa Entre amigos de Ràdio Viator-La Voz de las Comunidades: José Ramón Zudaire. El programa d’avui tenia com a convidats especials tres catalans que els nostres lectors ja coneixen: Carles Armengol, Arnau Joan i Marcel Joan. Durant prop de tres quarts d’hora, Joserra ens ha estat preguntant per les raons per les quals hem vingut a Jutiapa, les nostres principals experiències d’aquests dies, si havíem estat abans aquí i com ens comuniquem amb les nostres famílies. Val a dir que el to general ha estat molt positiu i amical, ben allunyat de l’agressivitat d’altres locutors, com l’ínclit Jiménez Losantos.

Quan hem acabat l’entrevista, hem felicitat de tot cor el director i locutor del programa. Realment ho fa molt molt bé, té ofici. Sembla que ho hagi fet tota la vida, fent servir la taula de so, intercalant cançons. Vaja, un deu per al locutor-periodista José Ramón Zudaire. (MJ)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem molt contentes d´obrir el bloc i veure les noves fotos. Tots esteu molt macos.Aixó és com quan eren petites i les mares o pares ens explicaven un conte. Així resulta la nostra cita amb vosaltres a l´hora del ciber. Us continuem estimant molt. Felicitats per les fotos i per el grapat de comentaris que ens apropen a la realitat d´aquell país i dels homes que hi treballen. Fins una altra!

Meritxell ha dit...

He vist la fotografia i no m'he pogut estar d'escriure un comentari. m'agradaria haver escoltat el programa, pero suposo que part del que vareu dir ja està escrit al bloc i l'altra ens la explicareu de viva veu.

una abraçada