5/8/07

Pujo a la paila

Aquest any, a manca de Port Aventura, ens estem afeccionant cada cop més a viatjar a la paila. La paila és la part descoberta o caixa dels vehicles 4x4 pick-up, que són els vehicles nacionals d’Hondures. Per cert, tots japonesos!. Toyota, Nissan... tenen el mercat copat i tal com estan les carreteres (o l’absència d’aquestes) els 4x4 són necessaris.

La brisa quan vas per pavimentada o el gaudi del paisatge quan vas per pista, són els principals atractius de la paila. Com que pel camí es recull gent, a vegades s’omple com un autobús amb un bigarrat grup humà.

Vaig pujar-hi un dia que queien gotes i, com que el vehicle anava amb certa velocitat la mica de pluja et fuetejava de manera agradable. És el que dic, no calen altres atraccions. Quan es va per camins cal tenir cura d’agafar-se per no saltar d’un bot, però res perillós (que no pateixin les nostres dones o mares). La única cosa que et pot passar és que t’acabi fent mal a les mans d’anar agafat o als ronyons per anar-te ajupin per no tocar amb les branques dels arbres.

Total, en algun moment, ja hem deixat sol al Joserra a la cabina del Toyota conduint i els tres monitos (Marcel, Arnau i Carles) a la paila! (CA)