13/8/07

L’Arnau comença la seva experiència

13-08-07. Després de carregar un matalàs, aigua potable, la seva mosquitera, una mica de roba i de menjar, el Joserra ha engegat el carro i hem posat rumb a la comunitat “23 DE OCTUBRE”. En aquesta comunitat rural, a poc més de quatre quilòmetres de Jutiapa, l’Arnau concretarà la seva experiència personal. Aquí viurà fins al dimecres aquesta setmana i quatre dies més dividits en dues setmanes.

Quan hem arribat ja l’esperava tothom. Hem anat a la casa que l’acull i hem muntat la mosquitera. Semblava que seria més complicat, però ha estat realment molt fàcil instal·lar-la! Després hem anat a l’escola, que és al costat, on hi ha una única aula per a 32 nens. Es tracta d’una escola unitària, amb sis nivells. El Joserra ha fet les presentacions, tant per a la mestra com per als nens que encuriosits ens envoltaven. També hi haurà algun espai per ajudar en les tasques del camp. Dimecres tornarem, amb un generador i un projector, per tal que els nens puguin veure una pel·lícula. Comença l’autèntica experiència per a l’Arnau, diferent a una pel·lícula, que et pot agradar més o menys, et pot impactar més o menys, però continues assegut al sofà. A la comunitat “23 de Octubre” no hi ha sofàs. (MJ)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Deseo que esta experiencia sea muy positiva para Arnau. Que le ayude un poco a madurar como persona y que después sepa comunicarlo a la gente con la que se relaciona. Deseo qu se muestre generoso y que se deje interpelar por ese realidad. Toda mi energia positiva hacia él Besos. Su madre.

Pedro Rodríguez ha dit...

Hola familia:

Acabo de hablar con Pepi y me ha dado la dirección del blog.

Estoy impresinado por lo que he leido, visto y por todos los recuerdos que me vienen a la mente.

Espero que Arnau viva a tope estos días y que la experiencia de la coomunidad sea auténticamente transformadora.

Qua vaya bien lo que queda de mes. Un abrazo a todos. Pedro

Anònim ha dit...

Estic segur que així serà. De totes totes l'experiència serà positiva per a ell i per als qui l'estimem.

La seva experiència esdevindrà un gran tresor en gerros de terrissa, com diu l'Evangeli, de la qual joves de la seva edat se'n beneficiaran, segur.

Espero amb impaciència que arribi el dia de demà per anar-lo a buscar a la tarda.

Marcel