15/8/07

La ruta dels maies

15-08-87. Ja tenim aquí l’excursió programada des dels primers dies d’agost! Demà, a les onze del matí, ens ve a buscar el bvsito que hem contractat, conduït pel Sr. Omar, que ens portarà a descobrir les ruïnes de Copán (Hondures) i de Tikal (Guatemala). Dos dels principals indrets de la Ruta dels Maies.

A tots ens fa molta il·lusió. El maestro s’ha comprat unes tennis i una petita motxilla per a l’excursió. Seran cinc dies en total. Demà dormirem a Copán, el divendres al matí visitarem amb un guia les ruïnes de Copán i sortirem en direcció a Guatemala. Creuarem la frontera i dormirem a l’interior d’aquest país. El dissabte al matí visitarem les ruïnes de Tikal (correspon a la fotografia que il·lustra l’entrada) i tornarem cap a Hondures. Diumenge dormirem a San Pedro de Sula, la segona ciutat d’Hondures. El dilluns al matí la visitarem i després de dinar tornarem a Jutiapa.

Us demanem, a la gran munió d’entusiastes seguidors d’aquest bloc, que tingueu paciència i no us desespereu si no trobeu aquests dies cap notícia nostra. Senzillament, estarem fent la ruta dels maies! (MJ)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agraden molt els relats i comentaris que feu. Avui estic de guàrdia a l'oficina.Les fotos són molt boniques us desitjo molt bona excursió per la ruta dels maies. Una forta abraçada per a tots. Ignasi

Anònim ha dit...

Gràcies per les vostres paraules d'amistat.

Anònim ha dit...

Benvolguts Marcel, Arnau i Carles,
que vagi molt bé per la ruta dels maies.
Records d´en Josep Torrents i la seva dona. Ens hem trobat al funeral d´en L.M.Xirinacs: més de dues mil persones a Sta. Maria Mar un 16 d´agost!. Eucaristia concel.lebrada per 12 preberes presidida per un monjo de Montserrat.
Una abraçada
Josep Ballester

Anònim ha dit...

Estimats, Joserra, Carles, Marcel i Arnau, us desitjo que us vagi molt bé per la ruta del maies i que a la tornada ens pugueu explicar tot el que heu viscut.
Molts petons de l'Àngels, en Xavier i l'Anna

Pedro ha dit...

Hola familia:

Hace cinco o seis años tuvo la ocasión de hacer esta excursión con Jordi Fábregas y es realmente espectacular.

Si podeis os recomiendo que os acerqueis hasta la ciadad de Antigua y el lago Atitlan (Guatemala), son increibles.

Que disfruteis de estos dias.

Por ciero, el resumen de las tesis del libro de Castillo me han hecho pensar mucho.

Gracias por vuestras aportaciones desde ese otro Mundo.

Saludos para Joserra, Arturo, Manolo, y para toda la comunidad.

Un abrazo, Pedro.

Unknown ha dit...

Hola amics
Disfruteu d'aquesta trobada amb la natura, la cultura i l'humanitat.
A Esplugues seguim amb tot l'enrenou de la palicula del Woody Allen i tot el circ que arrosega.
Que tingueu bona estada
Xavier

Anònim ha dit...

Amb la distància, la notícia de la mort de Xirinacs ens ha arribat de manera freda i descontextualitzada. Em costa reaccionar i també em costa veure el sentit d'aquest darrer acte de lluita. Tantmateix he compartit molts dels ideals d'en Xirinacs i no et pot deixar indiferent.

Anònim ha dit...

A punt d'acabar la petita ruta turística que estem fent, Hem trobat accés a Internet des del que he escrit aquests dos comentaris, però no ens permet l'accés com a administradors del blog i, per ara, no us podem posar noves anotacions del nostre viatge ni les magnífiques fotos de COPAN i TIKAL que ha fet en Marcel. Ho tornarem a intentar.
Fins aviat i gràcies per la valoració que heu fet del blog en l'enquesta.