22/8/07

“¡Vuelve Arnau!”

22-08-07. Aquest matí he viscut un dels moments més emotius de la nostra estada a Hondures. Jo era a la paila, intentant que un dipòsit gran d’aigua potable no es vessés; a dins del jeep hi havia el Víctor i l’Arnau. Anàvem cap a la comunitat 23 DE OCTUBRE, perquè l’Arnau fes la seva segona estada, aquest cop dos dies, a la comunitat.

Quan hem enfilat la darrera pujada del camí, i ja s’apuntaven les cases de la comunitat, hem vist els nens que eren fora de l’escola. Quan ells ens han vist han començat a cridar alguna cosa que no s’entenia. A poc a poc, a mesura que ens apropàvem, ho he entès: ¡Vuelve Arnau! anaven cridant els nens, contents que l’Arnau tornés a la comunitat a viure amb ells. 47 nens i nenes, de totes les edats, saltant d’alegria i cridant el nom de l’Arnau. Feia impressió! (MJ)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya blog más lindo!!! aquí hay una buena dedicación de horas... sal a pasear un poco marcel!!!!
Abrazos desde Barcelona

Bibiana ha dit...

Hola amics,
quina emoció veure i llegir-vos!!!
Fins avui no hem pogut connectar, m'he trobat les teves dones i m'han passat l'adreça, quanta lletra!!!
encara que , qué menys d'un periodista!!!
Una abraçada forta,
Arnau, gaudeix tant com puguis!!!
Bibi

Anònim ha dit...

Estimats Vicente i Bibi,

Sí, ens hi estem dedicant moltes hores. Però ho fem amb molt de gust perquè és una bona manera de compartir amb la gent que estimes les teves vivències. A més, deixeu-me dir amb la boca petita que...estem orgullosos del bloc. De fet, la feina principal va anar a càrrec del Carles, que és un geni.

Una abraçada,

Marcel